Incalzire electrica in pardoseala -Pret Accesibil- (2023)

INCALZIRE CONFORTABILA
Incalzirea in pardoseala este asigurata folosind temperaturi scazute. Cablurile incalzitoare au o temperatura mult mai scazuta decat caloriferele clasice, deoarece caldura este distribuita uniform pe toata suprafata pardoselii. Rezultatul consta intr-un aer curat si uniform incalzit.
TEMPERATURI SCAZUTE SI ENERGIE SALVATA
Puteti reduce temperatura putin, fara sa va fie frig. Nu uitati ca reducand temperatura cu doar cateva grade puteti avea eficienta energetica uriasa
CURATA SI IGIENICA
Deoarece circulatia aerului este mica, sunt mult mai putine particule de praf plimbate prin casa dumneavoastra, avand astfel o atmosfera interioara foarte curate. Aceasta particularitate este foarte importanta pentru persoanele care sufera de afectiuni alergice.
O pardoseala incalzita este uscata. Acest lucru este foarte util atunci cand afara umezeala este mare iar pantofii sunt uzi. Baia cu incalzire in pardoseala este foarte confortabila. In acelasi timp este si mult mai sigur. O pardoseala uscata impiedica atat mucegaiului cat si microorganismelor sa se formeze.
PRACTIC, IEFTIN SI CU STIL
Incalzirea in pardosealaelimina caloriferele si tevile urate si pline de praf. Aveti libertatea sa mobilati si sa decorati fara sa va impiedicati de calorifere.

CUM FUNCTIONEAZA INCALZIREA IN PARDOSEALA?

(Video) Cum ajungi la costuri ZERO cu Incalzirea electrica si Fotovoltaice iCONFORT

Un sistem normal cu o astfel de incalzire consta intr-un cablu incalzitor sau o folie de film intinsa in spatiile necesare incalzirii. Pentru un sistem eficient adaugati si o placa de izolatie sub incalzirea in pardoseala. Cand acoperiti zonele de incalzire, in cazul pardoselii din ceramica, acoperiti stratul de incalzire cu un strat de adeziv sau sapa autonivelanta foarte fina si uniforma. Temperatura este controlata de un termostat care de obicei este amplasat pe un perete, in fiecare camera unde se foloseste sistemul.

(Video) Raspunsuri la comentariile voastre - incalzire electrica #iCONFORT

Astfel la o temperatura a pardoselii de 23-24 °C veti avea aproximativ 18-20 °C in camera. Raportul de temperatura se pastreaza in cazul in care doriti sa calculati nivelul de temperatura din camera/pardoseala. Temperatura in ambient scade cu 2 grade pentru fiecare metru inaltime.
Puterea sistemului de incalzire depinde de cat de adanc urmeaza sa fie ingropate cablurile, astfel stabilindu-se la ce distanta in bucla se vor monta. O distanta mica in bucla ne ofera o putere mai mare instalata iar o distanta mare in bucla ne ofera o putere mai mica instalata. Ce putere instalata aveti nevoie depinde de tipul de pardoseala ales, de tipul camerei ce urmeaza sa o incalziti si de izolatia folosita pentru casa dumneavoastra. In general, zonele cu ceramica au nevoie de o putere instalata mai mare iar zonele cu parchet de o putere instalata mai mica.
IZOLATI CAT MAI MULT
Stim ca ati auzit fraza aceasta de foarte multe ori. Dar un sistem de incalzire in pardoseala foarte efficient si termic si energetic are nevoie de izolatie montata sub el. Altfel mare parte din caldura produsa se pierde in pamant, pereti, etc la fel si banii dumneavoastra. Materialul folosit pentruIzolatieeste special creat pentru a evita toate acestea.

PRETURI ACCESIBILE LA INCALZIREA IN PARDOSEALA PENTRU TOATE CAMERELE SI PARDOSELILE

Sa intindeti un cablu incalzitor pe plasa de armare si apoi sa turnati o sapa grosiera este poate cel mai simplu mod de instalare a incalzirii in pardoseala. Dar, in functie de camera si de preferintele dumneavoastra, sunt si multe alte sisteme de incalzire in pardoseala care se potrivesc poate chiar mai bine. Cablurile incalzitoare pot fi acoperite, incorporate in sapa grosiera sau instalate direct peste sapa, atunci cand cablul este lipit de plasa de fibra de sticla usor de intins. De asemenea, in cazul pardoselilor din lemn existaCarbon Filmcreat special foarte subtire (doar 330 micron) ce produce caldura astfel incal parchetul laminat sa nu fie afectat. Carbonheat are incalzire in pardoseala pentru toate camerele si pardoselile.

(Video) Gresia si incalzirea in pardoseala

INCALZIRE IN PARDOSEALA IN CAMERE DIFERITE

CAMERE DIFERITE AU NEVOIE DE SOLUTII DIFERITE
Un astfel de sistem de incalzire poate fi folosit de la bai mici la intreaga casa. Inainte sa incepeti instalarea, trebuie sa luati cateva lucruri in considerare. De exemplu: conditiile camerei, suprafata si materialul de acoperire al pardoselii. Pe aceasta pagina va vom ghida in alegerea solutiilor perfecte casei dumneavoastra.
PUTEREA INSTALATA IN CAMERE DIFERITE
Acestea sunt orientarile pentru incalzirea intregii case in care folositi izolatie. Putem spune, in mare, ca suprafetele acoperite cu gresie sau piatra au nevoie de putere instalata mai mare decat suprafetele unde se foloseste parchet laminat. Daca sunteti nesigur asupra necesarului de putere ce trebuie folosit, ar putea fi o idee foarte buna sa va ghidati dupa tabelul de mai jos. Nu uitati sa folositi un termostat pentru controlul intregii suprafete instalate intr-o camera.

CameraPutere Instalata Recomandata
Hol100-140 W/m²
Living,Bucatarie,Dormitor90-120 W/m²
Baie80-120 W/m²
Crama/Beton peste pamant (Izolatie Folosita)80-110 W/m²
Crama/Beton peste pamant (Fara Izolatie)120-180 W/m²
Garaj120-180 W/m²
Sera130-160 W/m²

CAMERELE CU GRESIE
Pardoselile ceramice sunt foarte folosite in hol, bucatarie si baie. Materialul ceramic are o conductibilitate a caldurii foarte mare si astfel sunt suprafete foarte reci in lipsa unui sistem de incalzire in pardoseala. Insa tocmai aceasta conductivitate permite caldurii emise de cablurile incalzitoare sa urce uniform la suprafata foarte repede. Va rugam sa nu uitati ca timpul de asteptare dupa instalarea sistemuluiin sapa este de 4 saptamani inaintea pornirii incalzirii. Acesta este timpul necesar uscarii in totalitate a sapei grosiere turnata pentru inglobarea cablurilor. Daca porniti incalzirea mai devreme, uscarea se va face foarte repede. Uscarea prea rapida, uscarea fortata poate crapa si umfla sapa si va duce la dezlipirea gresiei. O alegere foarte buna pentru incalzirea suprafetelor cu gresie sunt:Cable Kit,Thermoflex Kit,NY-18sauMultiflex 20.
BAIA
Amintitiva sa folositi solutii impermeabile sub pardoseala din baie , indifferent daca folositi incalzirea in pardoseala sau nu. Incalzirea in pardoseala este intotdeauna instalata inaintea folosirii adezivului pentru gresie. Este foarte important sa aveti grija ca toti pasii sa fie urmati.
SUBSOLUL
Instalarea Cablului incalzitor direct in beton intr-un subsol neizolat nu este cea mai buna idee. Caldura se va pierde aproape in totalitate in pamant fara a avea efectul dorit. Pornind caldura, dalele de beton se vor inacalzi dar, in momentul in care incalzirea se opreste, betonul se raceste foarte repede si astfel incalzirea va trebui repornita intr-un timp foarte scurt. Fara izolatie riscati ca apa din pamant sa urce in beton si sa patrunda in subsolul dumneavoastra si astfel apare fenomenul numit inversarea migrarii Igrasiei.
Solutia este sa adaugati izolatie peste pardoseala existenta inaintea instalarii unui sistem de incalzire. O izolatie moderna este este si eficienta, subtire si flexibila. Asigura reflexia caldurii spre suprafata si tine umezeala si frigul dedesubt. EbecoCable Boardeste un polistiren extrudat care asigura oprirea umezelii si igrasiei sa urce spre suprafata. Orificiile din placa deCable Boardpermite constructiei sa respire dupa instalare. Chiar si daca aveti o sapa foarte bine izolata este bine sa folositi si placa de polistiren extrudat Cable Board pentru o incalzire si o instalare mai rapida. Ca o concluzie pentru subsolul dumneavoastra:Cable Board,Cable Kit 300,NY-18siMultiflex 20sunt produsele ideale.
SERA
Un astfel de sistem este o solutie excelenta pentru a extinde sezonul in sera. Va ofera o distributie uniforma a caldurii fara proiecte, fata de incalzirea clasica, si aceeasi temperatura indifferent de locul in care plantati.Incalzirea electrica in pardosealanu va ingheta in timpul iernii, lucru care se poate intampla in cazul altor sisteme de incalzire.
Cablul incalzitor poate fi instalat direct intr-o pardoseala noua sau peste pardoseala existenta, depinzand de ce va convine mai mult. Nu uitati ca serele au nevoie de puteri mari instalate comparativ cu casele. Puterea minima necesara este de 160W/m². Este foarte important sa folositi un cablu incalzitor cu rezistenta mare si viata lunga. Special create pentru sere sunt:Multiflex 20siMultiflex 27
UN CABLU SUBTIRE INSEAMNA O INALTIME A PARDOSELII MAI MICA
Kit-urile noastre deincalzire in pardosealacontin unul dintre cele mai subtiri cabluri. Cu un diametru de numai 4mm este ideal atunci cand sunteti conditionati de inaltimea pardoselii. Cablul incalzitor este bineinteles flexibil si usor de indoit pentru o instalare cat mai usoara.
IZOLATIE DE TEFLON
Cablurile Ebeco sunt isolate cu o manta de Teflon care are o rezistenta la temperatura foarte mare in comparative cu multe alte cabluride acest tipde pe piata.Astfel cablurile noastre sunt durabile si au o viata de functionare indelungata.
DURABILITATE TESTATA
Cablurile noastre sunt testate in conditii de incarcare foarte mari si au un echilibru intre finite si rezistenta.Carbon Film este, datorita design-ului unic, practic imposibil de distrus.Daca din greseala faceti o gaura in folie,doar in acel loc ve-ti avea o zona minuscula neincalzita si astfel picioarele dumneavoastra nu vor sti niciodata.
SIGURANTA MAXIMA
Toate sistemele noastre sunt aprobate de Semko si CE.Produsele noastre sunt create pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.Toate cablurile incalzitoare sunt bifilare, iar campul electromagnetic este minim.

(Video) Incalzire in pardoseala 2020

Daca o astfel de eroare este facuta,dumneavoastra puteti localiza locul si doar cateva bucati de gresie vor fi scoase pentru a putea repara cablul.Daca sunte-ti foarte ghinionisti si este nevoie sa scoatem toata pardoseala ar fi bine sa stiti ca garantia noastra acopera 100% din costuri.Singurul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este sa conectati kit-ul la sitemul electric a-l casei folosind un electrician autorizat.

(Video) CaseSmart: Termostat pentru incalzire electrica in pardoseala BeOk TCR8-WIFI-EP(16A)

Videos

1. #CaseSmart: Termostat pentru incalzirea electrica in pardoseala Beok TGR87-EP
(Case Smart)
2. #CaseSmart: Termostat pentru incalzirea electrica in pardoseala BeOK TDS21-EP
(Case Smart)
3. CaseSmart: Termostat pentru incalzire electrica in pardoseala BeOk TCR7-WIFI-EP(16A)
(Case Smart)
4. #Unboxing: Termostat Wireless pentru incalzirea electrica in pardoseala – Beok TGR87WiFi EP
(Case Smart)
5. #CaseSmart: Termostat pentru incalzirea electrica in pardoseala BeOK TDS23-EP
(Case Smart)
6. #CaseSmart: Termostat Wi-Fi pentru incalzirea electrica in pardoseala BeOk TDS23WIFI-EP
(Case Smart)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 22/07/2023

Views: 6504

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.